Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران خودرو و سایپا در حالی ضوابطی برای محرومیت دوساله برخی برندگان قرعه کشی خرید خودرو وضع کرده که تا امروز مردم بدون اطلاع از این موضوع نسبت به ثبت نام خرید خودرو اقدام کرده اند. هرچند طبق اعلام وزارت صنعت این ضوابط مغایر با مصوبات کمیته خودرو است و اجرایی نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، طبق بخشنامه ای که ایران خودرو در 9 صفحه نگارش و بر روی سایت فروش اینترنتی خود قرار داده است، چنانچه افرادی که در قرعه کشی فروش فوق العاده خودرو برنده می شوند، طی 48 ساعت نتوانند وجه خودرو را به حساب این شرکت واریز کنند تا دوسال از شرکت در مراحل بعدی فروش فوق العاده محروم خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع در حالی در بخشنامه ایران خودرو لحاظ شده که تاکنون اطلاع رسانی مستقیمی در خصوص آن به ویژه در ضوابط اعلام شده از سوی وزارت صنعت صورت نگرفته و کمیته خودرو نیز چنین مسئله ای را مصوب نکرده است.

 

علاوه بر ایران خودرو، موضوع محرومیت 2 ساله در بخشنامه سایپا هم مشاهده می شود. البته سایپا تنها به محرومیت از شرکت افراد در فروش فوق العاده بسنده نکرده و این محرومیت را به طور کلی برای حضور در هر نوع خرید خودرو از کارخانه لحاظ کرده است.

* ضابطه‌های که مصوبه وزارت صنعت را ندارد

در این مورد یک مقام آگاه در وزارت صنعت به خبرنگار فارس گفت: چنین موضوعی جزء مصوبات کمیته خودرو نبوده و محرومیتی برای افرادی که قادر به خرید خودرو نباشند، تعیین نشده است.

وی با بیان اینکه وزارت صنعت مخالف اعمال چنین محدودیت هایی است، افزود: مصوبات کمیته خودرو، مبنای فروش فوق العاده خودروها است و ضوابط فروش خودرو در کمیته خودرو با حضور سرپرست وزارت صنعت، معاون دادستانی و معاون سازمان بازرسی کل کشور مصوب شده است.

به این ترتیب محدودیت ذکر شده در بخشنامه ایران خودرو و سایپا ماهیت اجرایی ندارد.

* بخشنامه‌هایی که به روز نشد

البته در کنار این مسئله، الزام به ارائه چک صیادی در زمان ثبت نام نیز در بخشنامه فروش ایران خودرو به چشم می خورد و این در حالی است که بنا بر دستور مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، شرط ارائه چک صیادی در مرحله ثبت نام حذف شده است.

همچنین در بخشنامه ایران خودرو بندهایی مبنی بر پرداخت 50 درصد قیمت خودرو پیش از قرعه کشی آورده شده در حالی که به دستور سرپرست وزارت صنعت هیچ پیش پرداختی از متقاضیان برای حضور در فرآیند قرعه کشی نباید مطالبه شود.

گویی بخشنامه خودروسازان بر اساس ضوابط اعلامی وزارت صنعت به روز نشده است و خودروسازان همان ضوابط قبلی را برای فروش فوری خودرو اعلام کرده‌اند.

مدرس خیابانی در این مورد گفته بود: خودروسازان حق دریافت هیچگونه وجهی از متقاضیان جهت حضور در قرعه‌کشی را نخواهند داشت.

به این ترتیب ظاهراً اراده ای در شرکت های خودروساز برای مانع تراشی بر سر راه ثبت نام کنندگان خرید خودرو وجود دارد وگرنه جدای از گنجاندن محدودیت هایی مغایر با مصوبه کمیته خودرو، به روز رسانی یک بخشنامه فروش در مجموعه های بزرگی مانند ایران خودرو و سایپا (بدون لحاظ کردن چک صیادی و پیش پرداخت 50 درصد)کار سختی نخواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خودرو وزارت صنعت محرومیت دو ساله فروش فوق العاده فروش فوق العاده کمیته خودرو ایران خودرو بخشنامه ای وزارت صنعت خرید خودرو قرعه کشی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۹۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه صادرات ایران افتتاح شد

مدرسه صادرات ایران از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، مدرسه صادرات از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد.

مرتضی کارگر رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: این موسسه سابقه 30ساله دارد، بحث صادرات محور بودن دوره‌های آموزشی در مدرسه صادرات در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: هشت دوره جامع آموزشی در این مدرسه برای تجار و صادرکنندگان برگزار می‌شود.

به گفته رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دوره‌های جامع صادرات محصولات پتروشیمی، صادرات فراورده‌های نفتی، محصولات معدنی و فلزی، محصولات کشاورزی، صادرات خدمات و مصالح ساختمانی، دوره جامع خرده‌فروشی صادراتی و تربیت کارشناسی صادرات در مدرسه صادرات برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه WWW.IBTC.ir مراجعه کنند.

کارگر با اشاره به اینکه مرکز آموزش بازرگانی در راستای رسالت خود مبنی بر ارتقای دانش و مهارت فعالان اقتصادی، اقدام به تأسیس مدرسه صادرات کرده است گفت: این پایگاه آموزشی با تمرکز بر آموزش، مشاوره و ارائه اطلاعات تجاری، به دنبال توانمندسازی صادرکنندگان و کمک به توسعه صادرات کشور است.

وی عنوان کرد: کمک به حل چالش‌های صادرات، ارائه راهکارهای عملی برای افزایش صادرات، ارتقای دسترسی به داده‌های تجاری و سامانه‌های اطلاعاتی، ارائه اطلاعات به‌روز در مورد بازارهای هدف، معرفی فرصت‌های صادراتی، ارتقای دانش و مهارت‌های صادراتی، افزایش شانس موفقیت در صادرات، کاهش هزینه‌ها و ریسک صادرات و دسترسی به شبکه‌ای از متخصصان و صادرکنندگان از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این مدرسه است.

رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز کرد: مدرسه صادرات با تکیه بر تجارب و تخصص مرکز آموزش بازرگانی، در تلاش است تا به عنوان مرجعی معتبر در زمینه آموزش و مشاوره صادرات شناخته شود. این پایگاه آموزشی با ارائه خدمات نوین و کارآمد، به دنبال کمک به توسعه صادرات کشور و رونق اقتصادی ایران است.

*برگزاری  دوره های تخصصی برای تجار

محمد وحیدی مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در باره جزییات این مدرسه گفت: در این مدرسه به صورت تخصصی بر روی کالاهای صادرات محور تمرکز کرده‌ایم 12 موضوع کالایی مشخص شده است.

وی افزود: در این مدرسه بر روی کشورهای مقاصد صادراتی فعالیت آموزشی خواهیم کرد.

مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه صادرات در زنجیره ارزشمندتری قرار دارد، گفت: صادرات محور کردن کالاها منجر به تقویت فعالیت‌های کسب و کارها و استانداردسازی کالاها در عرصه بین‌المللی می‌شود.

وی تاکید کرد: شبکه‌سازی در صادرات و تجارت از مهم‌ترین مسایلی است که در این مدرسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وحیدی خاطرنشان کرد: مدرسه صادرات با تمرکز بر کالاهای صادرات محور و کشورهای هدف صادرات راه‌اندازی شده که در آن دوره‌های تخصصی و علمی برای تجار و بازرگانان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو
  • سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • رئیسی ۲ قانون برای اجرا ابلاغ کرد +جزئیات
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی